Helende planten

Alles over Bach bloesemremedies

Bach bloesem remedies voor dieren

Dieren kunnen goed herstellen als ze de mogelijkheid krijgen gebruik te maken van natuurlijke middelen. Vele dieren konden vroeger in het wild, in de vrije natuur zelf op zoek gaan naar kruiden, bloemen of planten die hun geestelijke of lichamelijke toestand konden veranderen. Tegenwoordig kan dat bijna niet meer, vandaar dat wij als eigenaar 'verantwoordelijk' zijn om dieren daarin te ondersteunen.

Lees meer...

 

Uitleg 38 Bach bloesem remedies

Er zijn 38 verschillende bloesem tincturen. Elke bloesem heeft invloed op een emotionele en/of mentale onbalans van dier en mens.

De bloesems zijn onderverdeeld in categorieën. Te noemen angst, onzekerheid, onvoldoende interesse in het hier en nu, eenzaamheid, overgevoelig voor invloeden en ideeën, moedeloos en wanhoop, overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.

Lees verder over de uitleg van de 38 (Bach) bloesemremedies deze is mede mogelijk gemaakt door www.bosrank.be. Onze dank daarvoor. 

Lees meer...

 

Helende edelstenen

Edelstenen in water, edelstenen aan een kettinkje, edelstenen aan de hondenriem of aan een paardenhalster. Een edelsteen in de mand van kat/ hond of in de kooi van een vogel. Edelstenen zijn helende stenen. Ze zenden een bepaalde trilling uit die effect heeft op onze cellen en deze cellen communiceren weer met organen en zenuwen. Net zoals bij helende planten kunnen dus ook edelstenen een goede ondersteuning zijn bij lichamelijk, emotionele en mentale blokkades.   

Lees meer...

 

Aromatherapie voor dieren

Aromatherapie voor dieren. Essentiële oliën.Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een natuurlijke manier van behandelen waarbij geconcentreerde planten-oliën; essentiële oliën, vette plantenoliën, maceraten en of hydrolaten worden gebruikt, om de lichamelijke en emotionele gezondheid te verbeteren en de balans van het dier te herstellen. 

Lees meer...

 

Overzicht essentiële oliën

Hieronder volgt de uitleg van een aantal essentiële oliën.

De essentiële oliën zijn zeer geconcentreerd en kunnen bij onvoldoende kennis tot irritaties en soms tot verlammingen leiden. Laat je van te voren eerst goed informeren of kijk voor meer informatie en workshops bij Chi te Breda.

Less is more is het uitgangspunt dus wees voorzichtig.

Lees meer...

 

Nieuwsbrief ontvangen op:
call mirjamdiepenbrock

Online cursus intuïtief communiceren met dieren of dierenhealing, dierentolk, natuurlijk dieren genezen.
Academy Online


E-books